
Бублики "Ностальгія"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно 7 1кг
500 г.
Дріжджі Львівські дріжджі сухі хлібопекарські 12г
7 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Масло вершкове домашнє
30 г.
Вода негазована Аквуля 2л
1270 мл.
Сіль Єгипет
5 ч. л.
Сода харчова 500г
4 ч. л.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Етапи приготування
01
Борошно змішати з дріжджами, сіллю (1 ч. л.) і цукром. Додати теплу воду (270 мл.), почати замішувати тісто до однорідного стану, ввести шматочки м'якого масла. Вимішати досить туге, еластичне тісто. Поставити в тепле місце на 45-60 хвилин. Тісто збільшиться приблизно вдвічі.
02
Поділити тісто на порції, розкачати в кульки (як вийде), проткнути і, розтягуючи, сформувати бублик (якщо бублики будуть тонкими, вони будуть жорсткими). Накрити рушником і почекати ще 10 хвилин. За цей час поставити кип'ятитися 1 л. води з сіллю і содою.
03
Опустити бублики на 30 секунд в киплячу воду, вийняти шумівкою.
04
Змастити збитим яйцем, присипати маком. Випікати при 200°С близько 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)