Дата набрання чинності 14.09.2019 року

Політика конфіденційності

1. Загальні положення

Товариство з обмеженою відповідальністю “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” у відповідності до Закону України “Про захист персональних даних” (№ 2297-VI від 10.06.2010) діє як Володілець персональних даних. У зв’язку з цим опубліковуємо дану Політику конфіденційності про умови обробки персональних даних (далі - Політика), оскільки саме в цій Політиці визначено порядок збирання, використання та розкриття інформації, яку Ви надаєте ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН”, використовуючи онлайн — платформу, що розміщена за посиланням https://zakaz.ua, або використовуючи мобільний додаток до неї.

Будь ласка, уважно ознайомтеся з Політикою, тому що саме в ній вказані мета та підстави обробки Ваших персональних даних.

Посилання у цій Політиці на ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН”, “ми”, “нас”, “наш”, “нам” означають Володілець персональних даних, якого можна ідентифікувати за наступною інформацією:

Найменування:

Товариство з обмеженою відповідальністю “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН”

Код:

41276064

Зареєстроване місцезнаходження:

01021, м. Київ, вул. Кловський узвіз, буд. 9/2, кв. 70

Зворотній зв’язок Email:

info@zakaz.ua

Телефон

(044) 232-9925

Для кращого розуміння Вами умов цієї Політики, ознайомтесь, будь ласка, з визначенням термінів (понять), які використовуються в ній, а саме:

Володілець персональних даних - фізична або юридична особа, яка визначає мету обробки персональних даних, встановлює склад цих даних та процедури їх обробки. Як вже було зазначено вище, Володільцем Ваших персональних даних є ТОВ «ЗАКАЗ ЮКРЕЙН».

Онлайн-платформа – це Веб-сайт, що знаходиться, за посиланням https://zakaz.ua або мобільний додаток Zakaz, за допомогою, яких Ви замовляєте, а ТОВ «ЗАКАЗ ЮКРЕЙН» надає Послуги.

Обробка - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням Онлайн-платформи.

2. Персональні дані, які обробляє  ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН”. підстави такої обробки

Ми починаємо обробляти Ваші персональні дані виключно після ознайомлення Вами з цією Політикою та наданням згоди на обробку даних. Початком обробки персональних даних є момент натискання кнопки “ЗАРЕЄСТРУВАТИСЬ”.

2.1.Реєстрація

Персональні дані

  • номер мобільного телефону;
  • Електронна пошта (e-mail);
  • Ім’я;
  • Інформація про населений пункт Вашого (перебування);
  • Дата народження

Підстави

Персональні дані необхідні для створення вашого особистого профілю на онлайн-платформі, а саме:

  • На, зазначений Вами, номер мобільного телефону буде приходити SMS повідомлення для підтвердження реєстрації на онлайн-платформі;
  • Також інформуємо Вас, що в залежності від версії онлайн-платформи, Ви повинні будете зазначити Ваш email, оскільки на вказаний Вами email буде надходити лист з підтвердженням реєстрації, в якому буде зазначено Ваш логін та пароль. Як правило, при заміні паролю для входу в акаунт на онлайн-платформі Вам не потрібно зазначати будь-які дані, але враховуючи версію онлайн-платформи, Ви зможете змінити пароль, зазначивши email, оскільки саме на email адресу надійде лист — підтвердження такої зміни;
  • Нам необхідна інформація, щодо Вашого імені, оскільки саме по імені буде здійснюватися Ваша ідентифікація, а також ми зможемо звертатися до вас по імені, як усно (в телефонній розмові) так і письмово (SMS повідомлення, e-mail повідомлення). Зверніть увагу, що Вам не обов’язково вказувати Ваше повне ім’я (ПІП);
  • Інформація щодо населеного пункту Вашого проживання (перебування) необхідна нам для того, щоб показати адреси торгових закладів, в яких буде здійснено збір та подальшу доставку Вашого замовлення.
  • За Вашим бажанням Ви зможете вказати дату Вашого народження для того, щоб додатково засвідчити, що Ви досягли віку з якого можна укладати цивільно-правові угоди.

Одночасно наголошуємо, що факт реєстрації на онлайн-платформі є підтвердженням того, щоб Ви досягли віку дієздатності.

2.2. Оформлення замовлення

Персональні дані

  • Адреса доставки;
  • Номер мобільного телефону;
  • Банківські реквізити та дані платіжної картки;
  • Історія замовлень.

Підстави

  • Адреса доставки. Для того, щоб доставити Ваше замовлення, нам необхідна інформація щодо адреси доставки такого замовлення. Зверніть увагу, що адреса доставки замовлення не обов’язково являється адресою реєстрації Вашого місця проживання.
  • Нам необхідно знати Ваш номер мобільного телефону, оскільки під час першого замовлення, на цей номер телефону буде телефонувати представник нашої компанії з метою уточнення інформації про замовлення. Ви також можете зазначити резервний номер мобільного телефону, на який ми зможемо до Вас зателефонувати у випадку відсутності зв’язку основного номеру мобільного телефону;
  • Якщо Ви виявили намір оплатити Ваше замовлення банківською карткою, Вам необхідно зазначити у відповідній графі: номер картки, термін дії та її CVV. ЗВЕРТАЄМО ВАШУ УВАГУ, що ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” не зберігає реквізити Ваших банківських карт та такі реквізити збираються ліцензійним платіжним оператором (банк — еквайр).
  • За запитом платіжного оператора Ви можете надати свою згоду та зберегти реквізити платіжної карти з метою полегшення здійснення оплати. В будь-якому випадку ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” не зберігає такі реквізити.
  • Ми зберігаємо історію Ваших замовлень тільки з метою підтвердження здійснення операції, як цього вимагає законодавство України. Детально про строк обробки (зберігання) даних зазначено в п.4 цієї Політики.

3. Спеціальні категорії персональних даних.

3.1. ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” не обробляє персональні дані, що стосується расової чи етнічної приналежності, політичних переконань, релігійних або філософських вірувань, членства в професійних спілках. Також ми не здійснюємо обробку генетичних, біометричних даних для цілей Вашої ідентифікації. ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” жодним чином не обробляє дані стосовно стану вашого здоров’я.

4. Строк обробки персональних даних.

4.1. ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” обробляє Ваші персональні дані протягом двох років, шо відраховуються від останнього оформленого Вами замовлення, в тому числі, що не було виконано.

5. Місце зберігання персональних даних.

5.1. ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” зберігає Ваші персональні дані в центрі обробки персональних даних, що знаходиться за адресою: вул. Гайдара, 50 Б, м. Київ, 01033, Україна.

6. Кому ми можемо передавати ваші персональні дані?

6.1. З метою належного виконання взятих на себе зобов’язань щодо надання послуг, ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” повинно передавати Ваші персональні дані третім сторонам, до яких належать:

6.1.1. Нашим субпідрядникам - партнерам - Юридичним та/або фізичним особам — підприємцям, які здійснюють збір, упаковку, доставку Вашого замовлення. Між ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” та такими особами укладені угоди, метою яких є дотримання вимог конфіденційності щодо Ваших персональних даних.

6.1.2. Нашим субпідрядникам із надання технічних, платіжних та інших складових послуг. Такі субпідрядники не мають повноважень використовувати персональні дані з метою, що не пов’язана з наданням нами послуг Вам, як кінцевим споживачам. Між такими субпідрядниками та нами укладені угоди, метою яких є дотримання вимог конфіденційності Ваших персональних даних.

6.1.3. Роздрібним торговим мережам, з яких Ви замовляєте доставку товарів через онлайн платформу.

6.1.4. Ми також тісно співпрацюємо із третіми сторонами, які можуть бути одержувачами персональних даних, такими як, наші партнери – соціальні мережі, які можуть забезпечувати Вас послугами зв’язку, наприклад, підключення інформації у вашому акаунті (обліковому записі) від їхніх соціальних мереж до нашої онлайн-платформи;

6.1.5. Персональні дані можуть бути передані засновнику (-кам) (володільцям) ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” та/або іншим афілійованим особам.

6.1.6. Ми можемо надати відомості про ваші персональні дані за наявності обґрунтованого та законного запиту від контролюючих органів та судових інстанцій (як внутрішніх так і міжнародних).

6.1.7. Ми також можемо передавати продавцю товарів знеособлену інформацію (дані, які не дозволяють ідентифікувати клієнта окремо) у вигляді звітів про покупки товарів, що були придбані через інтернет-магазин з метою поліпшення загальної якості та ефективності послуг.

7. Технічні та організаційні засоби захисту персональних даних.

7.1. З метою уникнення випадків несанкціонованого доступу до Ваших персональних даних, а також неправомірного їх знищення, зміни, блокування, копіювання, поширення та інших неправомірних дій третіх осіб, ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” використовує перевірені технічні засоби захисту передачі та зберігання таких даних.

7.2. Ми також вживаємо ряд організаційних заходів щодо захисту Ваших персональних даних. Наприклад, зі всіма субпідрядниками особами, контрагентами, що залучені до надання вам послуг, ми укладаємо угоди, що зобов’язують дотримання ними вимог конфіденційності.

7.3. ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” дотримується принципу мінімізації персональних даних. Ми обробляємо тільки ті персональні дані, які нам необхідні для надання послуг та на обробку яких Ви надаєте нам свою згоду.

8. Права субʼєкта персональних даних.

8.1. Згідно законодавства України, що стосується персональних даних, Ви маєте такі права:

8.1.1. знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) володільця чи розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам (за наявності письмового документу, що підтверджує повноваження такої особи), крім випадків, встановлених законом;

8.1.2. отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані.

8.1.3. на доступ до своїх персональних даних;

8.1.4. отримувати не пізніш як за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи обробляються його персональні дані, а також отримувати зміст таких персональних даних;

8.1.5. пред’являти вмотивовану вимогу володільцю персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

8.1.6. пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

8.1.7. на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8.1.8. звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або до суду;

8.1.9. застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

8.1.10. вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

8.1.11. відкликати згоду на обробку персональних даних;

8.1.12. знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

8.1.13. на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

8.2. Просимо Вас звернути увагу на те, що реалізувати права, які визначені в підпунктах 8.1.2., 8.1.4., 8.1.5., 8.1.6., 8.1.10., 8.1.11., 8.1.12 цього Розділу, Ви можете шляхом надіслання запиту, листа, застереження або іншого повідомлення в довільній формі на електрону адресу info@zakaz.ua. Важливо, що анонімні листи, запити та інші звернення не розглядаються. З метою уникнення випадків шахрайства представник ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” вправі витребувати у Вас документи (скан-копії таких документів), що підтверджують Вашу особу.

8.3. ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” доводить до Вашого відома, що компетентним органом із захисту персональних даних в Україні є Уповноважений Верховної Ради України з прав людини, до якого Ви можете звернутися, якщо вважаєте, що було порушено Ваші права у відносинах, пов’язаних з обробкою персональних даних.

9. Набрання чинності цієї політики та порядок внесення змін.

9.1. Ця Політика набирає чинності з дня його опублікування.

9.2. ТОВ “ЗАКАЗ ЮКРЕЙН” вправі вносити зміни та доповнення до цієї Політикия.

9.3. У випадку, якщо Ви не згідні з будь-якими змінами умов цієї Політики, Ви зобов’язані припинити використання платформи. Факт продовження використання платформи після внесення змін трактується як згода з прийнятими змінами та/або доповненнями.