
Курка зі секретом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гомілка Курка По-Домашньому куряча
1 шт.
Бекон охолоджений
100 г.
Петрушка 70г
пучок
Кріп 70г
пучок
Часник
1 шт.
Лимон
1 шт.
Масло вершкове домашнє
120 г.
Картопля фасована
1 кг.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Зелень обмити під водою і дрібно нарізати. Очищений часник і зелень насікти. Нарізати бекон і розтерти разом з вершковим маслом (розм'якшеним), сіллю, зеленню і перцем.
02
Перш ніж начинити курку, її слід помити і обсушити. Потім під шкірку акуратно помістити приготовану суміш. Всередину курки покласти розрізаний на чотири частини лимон.
03
Духовку розігріти до 180°C. Поки вона розігрівається, змастити деко рослинною олією і викласти на нього курку. За бажанням, можна очистити картоплю (середнього розміру) і нарізати кружечками. Посолити, полити олією і викласти навколо курки. Запікати 60 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)