
Борщ літній
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Стебло селери
1 шт.
Кабачок
200 г
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
60 г
Морква
1 шт.
Буряк
1 шт.
Картопля фасована
3 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Лист лавровий
за смаком
Етапи приготування
01
Буряк помити і очистити. Очищений буряк нарізати соломкою або скибочками. Селеру помити і нарізати короткими палочками. Моркву очистити і нарізати соломкою або кружечками. Все покласти в каструлю, залити окропом або грибним бульйоном і варити протягом 10-15 хвилин.
02
Кабачки, помідори, картоплю помити, очистити і нарізати кубиками. Після цього очищені і нарізані кабачки, помідори, картоплю, зелену цибулю, зелень селери, сіль, перець, лаврове листя покласти в каструлю і варити борщ до повної готовності.
03
При подачі до столу в борщ можна додати сметану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)