
Запіканка з кабачків
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кабачок
600 г
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
3 шт.
Сир плавлений President Дружба 38% 70г
300 г
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
200 г
Часник
2 зуб.
Сіль Єгипет
10 г
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
3 ст. л.
Етапи приготування
01
Кабачки миємо, відрізаємо плодоніжки, очищаємо і натираємо на крупній тертці.
02
Додаємо сіль і відставляємо на 10-20 хвилин, щоб кабачки пустили сік.
03
Лук очистити і нарізати дуже тонкими кільцями.
04
Ніж змочити водою і нарізати сир тонкими пластинками.
05
Всі інгредієнти кладемо в каструлю, перемішуємо, ставимо на маленький вогонь і підігріваємо, помішуючи.
06
Сир повинен повністю розтопиться. Потім за допомогою часникодавки видавлюємо очищені зубчики часнику.
07
В окремій мисці збиваємо яйця.
08
Збиті яйця обережно переливаємо в кабачкову масу і злегка, не дуже інтенсивно, перемішуємо до однорідного стану.
09
Далі отриману суміш виливаємо у форму для випікання, попередньо змастивши її олією. Після чого випікаємо в розігрітій до 180°С духовці приблизно годину.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)