
Оселедець по-корейськи
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оселедець закусочний
1 кг.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
5 шт.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
80 мл.
Олія соняшникова салатна 500мл
100 мл.
Перець духмяний Еко 20г
1 ч. л.
Перець червоний мелений Pripravka 20г
2 ч. л.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
1 ст. л.
Етапи приготування
01
Для приготування маринаду змішати олію з томатною пастою і довести до кипіння. Потім додати оцет. Ретельно перемішати і залишити остигати.
02
Цибулю почистити і нарізати великими кільцями.
03
У остиглий маринад додати спеції.
04
Із оселедця прибрати всі кістки, обрізати зябра, залишити тільки філе. Шкірку не видаляти. Філе оселедця нарізати на невеликі шматочки.
05
Викласти цибулю і оселедець в маринад. Гарненько перемішати, накрити кришкою і поставити на 2-3 години в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)