
Шоколадний манник
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Манка Auchan середнє зерно 500г
1 ст.
Цукор ванільний Auchan 8г
щіпка
Цукор коричневий АТА порційний стік 100х5г
3/4 ст.
Какао-напій Юнга Какао з молоком 300г
4 ст. л.
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
100 мл.
Борошно 7 1кг
1 ст.
Розпушувач тіста Добрик 15г
1 ч. л.
Оцет яблучний Borges 250мл
1 ст. л.
Цукрова пудра Aro 250г
за смаком
Вода негазована Аквуля 2л
1 ст.
Етапи приготування
01
У миску насипати манну крупу, ванільний і коричневий цукор. Змішати інгредієнти і залити водою. Залишити на 2 години набухати.
02
Додати соняшникову олію в манну крупу, перемішати. Після, просіяти через сито какао прямо на суміш. Вимісити вінчиком. В окремій посудині з'єднати борошно з содою (піде і розпушувач) і також просіяти в миску з манкою.
03
Налити яблучний оцет. Ретельно вимісити тісто на манник.
04
Розігріти духовку до 180ºС. Викласти тісто в роз'ємну форму. Випікати 40 хвилин. Готовий шоколадний манник посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)