
Оладки печінкові
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печінка куряча розморожена
500 г.
Яйце куряче С0 1шт
3 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
2 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
0,5 ст.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова салатна 500мл
30 мл.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Етапи приготування
01
Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.
02
Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.
03
Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.
04
Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)