
Пшоняна каша з гарбузом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Гарбуз Хоккайдо
400 г.
Пшоно
200 г.
Молоко 2,5% 900г
1 л.
Родзинки
3 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Кориця Еко мелена 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити від шкірки гарбуз і нарізати його невеликими шматочками.
02
Налити молоко в каструлю і довести до кипіння. Потім покласти в молоко шматочки гарбуза і проварити так 5-10 хвилин.
03
Додати в каструлю цукор, сіль і корицю.
04
Потім промити пшоно під водою і теж додати в каструлю. Ретельно перемішати і залишити варитися приблизно 15-20 хвилин.
05
Після чого зняти каструлю з вогню. Промити родзинки, додати їх до каші і перемішати.
06
Далі кашу перекласти у форму, призначену для духовки або ж розкласти її по глиняних горщиках.
07
Зверху на кашу покласти шматочки масла і щільно закрити кришкою або щільно замотати фольгою.
08
Поставити форму (або горщики) в духовку, розігріту до 180°C і готувати 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)