
Рисово-овочевий суп
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цибуля
1шт
Морква
1шт
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
1шт
Олія соняшникова Царська олія рафінована 0,5л
1 ст. л.
Бульйон Vitana овочевий 1,1кг
250мл
Рис пропарений
30г
Соус соєвий Chong 1л
1 ч. л.
Петрушка 70г
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Ріпчасту цибулю почистити, дрібно посікти. Моркву і цибулю-порей помити, почистити, нарізати маленькими шматочками. Болгарський перець помити, очистити від плодоніжки і зерен, нарізати маленькими шматочками.
02
Розігріти олію на сковороді, припустити в ній ріпчасту цибулю, моркву, цибулю-порей і болгарський перець до м'якості. Додати натертий імбир і овочевий бульйон, готувати близько 10 хвилин.
03
Рис відварити до готовності в достатній кількості підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Додати його до овочів, перемішати.
04
Приправити страву сіллю, перцем і соєвим соусом, викласти в тарілку, подавати до столу, посипавши дрібно нарізаною зеленою цибулею або петрушкою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)