
Ягідний кекс
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Йогурт Фанні 2,2% 750г
400 г.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Кардамон Банка Спецій мелений 150г
1 ч. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
350 г.
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
2 ч. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
20 г.
Ягоди Flora Мікс 3в1 375г
300 г.
Цукрова пудра Aro 250г
10 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Етапи приготування
01
Збити яйця і цукор за допомогою вінчика або міксера. Додати йогурт або натуральний сир, вершкове масло і мелений кардамон. Ретельно вимішати тісто до однорідної маси.
02
Додати борошно і розпушувач. Ще раз ретельно перемішати. Змастити вершковим маслом і посипати панірувальними сухарями круглу з прямими краями форму для випічки, викласти половину тіста у форму.
03
Поверх тіста викласти перемішані з цукром ягоди, потім викласти тісто, що залишилося.
04
Випікати в попередньо розігрітій до 175°C градусів духовці, протягом 35 хвилин.
05
Охолодити готовий пиріг протягом 30 хвилин. Викласти кекс, посипати цукровою пудрою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)