
Млинцевий торт "Маківка"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйце куряче С0 1шт
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Сіль Єгипет
0,25 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
1100 мл.
Борошно 7 1кг
350 г.
Олія соняшникова салатна 500мл
50 мл.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Мак харчовий
2 ст. л.
Шоколад молочний Бісквіт-Шоколад Old Collection з лісовим горіхом 32% 200г
75 г.
Етапи приготування
01
Для приготування тіста, змішати 2 яйця, 50 г. цукру, сіль. Додати 700 мл. молока, перемішати вінчиком. Всипати 300 г. просіяного борошна і ретельно перемішати, щоб уникнути грудочок. Додати соняшникову олію, перемішати. Спекти млинці, охолодити.
02
Для приготування крему, змішати в каструлі 400 мл. молока, 100 г. цукру, 50 г. борошна і 3 яєчні жовтки. Додати вершкове масло, поставити на вогонь. Крем довести до кипіння, постійно помішуючи. Як тільки крем загусне додати в нього мак. Ретельно перемішати, охолодити.
03
Кожен млинець намазати 1-2 ст. л. крему. Посипати зверху тертим шоколадом. Поставити торт в холодильник на 2 години.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)