
М'ясо в горщиках з грибами і картоплею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Свинина котлетна натуральна
300 г
Картопля фасована
3 шт.
Печериці Українські Печериці Кремові 500г
200 г
Морква
1 шт.
Часник
3 зубчики
Сир Херсонський Сир Королівський 45%
50 г
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо промийте, наріжте великими кубиками і підсмажте в розігрітій олії до рум'яності, посоліть і поперчіть за смаком. Викладіть на тарілку.
02
Гриби наріжте скибочками, злегка обсмажте в тій же сковороді, посоліть і поперчіть за смаком. Відкладіть на іншу тарілку.
03
Картоплю наріжте невеликими кубиками і обсмажте в тій же сковороді до напівготовності. Посоліть і поперчіть.
04
Цибулю наріжте четвертинками кілець, моркву натріть на середній терці, і обсмажте, як і попередні інгредієнти, посоливши і поперчивши за смаком.
05
Духовку розігрійте до 190°C.
06
Часник дрібно поріжте, зелень також подрібніть. Сир натріть на дрібній терці.
07
На дно горщиків покладіть м'ясо, зверху цибулю і моркву. Посипте подрібненим часником.
08
Потім викладіть картоплю і присипте зеленню.
09
На зелень покладіть шар грибів і влийте в кожен горщик по 1/3 склянки води.
10
Останнім шаром насипте тертий сир.
11
Випікайте горщики в розігрітій духовці близько 40 хвилин.
12
Потім дайте трохи охолонути і подавайте.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)