
Риба запечена в духовці
Здавалося б, запекти рибу в духовці - що може бути простіше? Але з іншого боку риба - це дуже корисний продукт. По-перше, риба не калорійна. А значить їсти її можна в будь-який час, навіть на вечерю. По-друге, в рибі багато фосфору і білка. Це вже корисний аспект цієї страви.
Подавати рибу можна з будь-яким гарніром, навіть зі звичайною картоплею. Що може бути краще, ніж смачна і корисна риба, запечена в духовці, для сімейної вечері? Готується вона досить швидко, а з'їдається ще швидше. Адже вона легка і соковита.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Філе риби запечене під сиром
500 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
150 мл.
Борошно кукурудзяне Сто Пудов 500г
200 г.
Суміш яєчна Ovostar Білок яєчний рідкий 1кг
з 3 яєць
Приправа Еко до сирників та сирної запіканки 20г
за смаком
Етапи приготування
01
В окремій ємності змішати білки і молоко.
02
В іншу насипати кукурудзяне борошно.
03
Розігріти духовку до температури 200°C градусів, підготувати деко з антипригарним покриттям, на яке треба налити декілька ложок води.
04
Вимочити шматочки філе в молочній суміші і обваляти в кукурудзяному борошні перед укладанням на деко.
05
Запікати 20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)