
Тушкована капуста з сосисками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Капуста
600 г.
Сосиски Самобранка Філейкі
200 г.
Цибуля
100 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст .л.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Олія соняшникова Царська олія нерафінована 0,92л
за смаком
Етапи приготування
01
Цибулю дрібно порізати. Капусту дрібно нашинкувати.
02
У велику каструлю з товстим дном налити соняшникову олію. Обсмажити протягом 5 хвилин цибулю, до прозорості.
03
Додати капусту, перемішати. Смажити на середньому вогні під кришкою 20 хвилин.
04
Додати томатну пасту, посолити, поперчити, добре перемішати. Тушкувати ще 20 хвилин, до повної готовності капусти.
05
З сосисок зняти оболонку, порізати кружальцями шириною півсантиметра.
06
На сковороду налити трохи олії. Покласти кружечки сосисок, смажити 5-7 хвилин з двох сторін до легкого підсмажування.
07
Сосиски додати до капусти, добре перемішати. Вимкнути вогонь.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)