
Оладки з грушами, мигдалем і корицею
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
200 г.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
5 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Крохмаль кукурудзяний Dr. Oetker 30г
10 г.
Сода харчова 500г
1 ч. л.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
100 мл.
Сік Limmi лимонний 125мл
10 мл.
Спеція Кориця мелена
1 ч. л.
Груша
3 шт.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Етапи приготування
01
Для початку груші помити, видалити у фрукті серцевину і нарізати часточками.
02
Сформувати з груші пюре, подрібнивши у блендері. Отримане пюре, змішати з молоком.
03
В окремій посудині змішати цукор, борошно, крохмаль і корицю. У суху суміш влити грушеве пюре, підсипати, погашену лимонним соком соду. Перемішати.
04
Залишити суміш на 20 хвилин, накривши кришкою. Потім додати воду, і помішуючи довести до густої консистенції.
05
У сковорідку налити олію, розігріти і викласти оладки (по 1 ст. л. тіста). Обсмажити до утворення золотистої скоринки.
06
Для прикраси використати мигдалеві пелюстки.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)