
Буряк, маринований із часником
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Буряк
500 г.
Часник
4 зубчики
Оцет винний Kuhne волоський горіх 250мл
4 ст. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
2 ст. л.
Лист лавровий
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець духмяний Еко 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Промити буряк і потім щільно загорнути його у фольгу, запекти в духовці протягом приблизно 1,5 години, до готовності. Витягнути буряк із духовки і залишити її остигати.
02
Налити в каструлю близько 250 мл. води. Туди ж додати пару горошин духмяного перцю, лавровий лист, цукор і сіль за смаком.
03
Довести воду до кипіння і кип'ятити приблизно 5 хвилин, потім остудити до теплого стану.
04
Часник очистити і нарізати тонкими пластинками. Остиглий буряк почистити і порізати невеликими тонкими шматочками.
05
У банку скласти пластинки буряку, періодично присипаючи їх часником. Туди ж додати трохи винного оцту.
06
У банку налити остиглу воду і закрити щільно кришкою. Банку прибрати в холодильник на дві доби.
07
Маринований буряк можна використовувати для салатів, перших страв або як гарнір до картоплі.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)