
Оселедець під шубою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4 шт.
Буряк
2 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
2 шт.
Яйца перепелині Чарівний Птах елітні 30шт
3 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Етапи приготування
01
Промити і відварити картоплю, буряк і моркву в шкірці до готовності.
02
Рибу обробити та розділити на філе, видалити шкірку і кісточки, порізати дрібними кубиками.
03
Дно салатниці змочити водою.
04
Потім рівним шаром розкласти оселедець.
05
Очищену цибулину тонко накришити зверху риби.
06
Після цього шар покрити майонезом.
07
Відварену картоплю нарізати на маленькі квадратики і покришити наступним шаром.
08
Зверху зробити тонку майонезну сітку.
09
Моркву і буряк натерти на крупній терці окремо.
10
Далі по сітці розподілити натерту моркву.
11
Останній овочевий шар - буряк. Зверху полити майонезом.
12
По верху салату за бажанням накришити зварені яйця.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)