
Український салат "Буковина"
Представляємо вашій увазі прекрасний вітчизняний салат з такою патріотичною назвою "Буковина". Існує безліч рецептів салатів. І всі вони гарні. Важливо тільки визначиться з вибором салату. Так от, якщо ви любитель ситно поїсти, тоді наш салатик "Буковина" точно для вас. Та й до того ж, якщо у вас намічається свято, приготувавши такий салат, ви дуже порадуєте своїх гостей. У першу чергу тому що він досить смачний і ситний. Картошка і ковбаса додадуть салату ситості. Перець чудово освіжить цей ситний смак. А горошок і морквина додадуть пікантності та солодості в наш салат. Ну і зрештою майонез пом'якшить весь смак нашої прекрасної страви.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Горошок Bonduelle зелений консервований 200г
100 г.
Ковбаса куряча копчена
100 г.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
3 ст.л.
Перець солодкий Palermo Tri-Color нарізаний пастеризований 500мл
100 г.
Картопля фасована
2 шт.
Цибуля зелена Auchan пучок 75г
30 г.
Морква
1 шт.
Етапи приготування
01
Моркву і картоплю зварити. Зелену цибулю дрібно порізати. Ковбасу нарізати кубиками. Остудити зварені картоплю і моркву, нарізати кубиками. Перець нашаткувати тонкими смужками.
02
У мисці змішати картоплю, моркву, ковбасу і цибулю. Заправити майонезом, ретельно перемішати.
03
Розкласти по порціях, прикрасити зверху перцем і свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)