
Вареники з м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
250 г.
Вода негазована Аквуля 2л
150 мл.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Куряче стегно в маринаді
2 шт.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати заварне тісто для вареників. Взяти 250 г. муки та просіяти її. В центрі зробити невелике заглиблення і налити 2 ст. л. соняшникової олії. Вмішати масло в борошно за допомогою ложки. Закип'ятити 150 мл. води з сіллю. Влити гарячу воду в заглиблення і тут же замісити тісто - спочатку ложкою, а потім - руками. Місити тісто 20 хвилин. Накрити тісто рушником і залишити на 30 хвилин.
02
Стегна курячі помити, посолити і відварити до готовності. Цибулю нарізати кубиками і підсмажити на рослинній олії. Тісто сформувати у вигляді ковбаски і нарізати скибочками. Кожен шматочок обваляти в борошні з обох сторін. Розкачати кожен шматочок в корж.
03
Охолоджене м'ясо звільнити від кісток і нарізати дрібними шматочками. З'єднати м'ясо з половинкою підсмаженої цибулі. Посолити і поперчити за смаком. Викласти по 1 столовій ложці начинки на коржик. Краї коржика з'єднати і защіпати. Сформувати таким чином всі вареники.
04
Варити вареники порціями в бульйоні, який залишився від варки м'яса. Вареники кинути в киплячий бульйон і варити 1 хвилину після спливання вареників.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)