
Холодець із курячими медальйонами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина піджарка
700 г.
Куряче філе Алан варено-копчене
3 шт.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Селера стебло
2 шт.
Часник
1 шт.
Лист лавровий
2 шт.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
8 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Петрушка 70г
пучок
Перець духмяний Еко 20г
за смаком
Етапи приготування
01
Моркву очистити і помити. Потім узяти цибулю, очистити її від лушпиння і обмити під проточною водою, і селеру теж. Підготувати велику каструлю, помістити в неї чисту телячу ніжку. Залити холодною водою і довести до кипіння. При утворенні піни, її рекомендується регулярно знімати. Додати усі раніше підготовлені овочі і варити на слабкому вогні 4 години.
02
Куряче філе обмити, просушити і зробити з нього фарш, використовуючи м'ясорубку. Додати в утворений фарш подрібнений часник.
03
Яловичину добре вимити. Посередині шматка зробити надріз, але не до самого краю, а трохи не доходячи. Обмотати м'ясо харчовою плівкою і відбити до утворення тонкого пласту. Викласти на нього курячий фарш, і скачуючи з одного кінця в інший - сформувати рулет, і закріпити зубочистками. Загорнути рулет полотном (марлею) і перев'язати краї.
04
Рулет помістити в каструлю, де вариться ніжка. Додати до них лавровий лист, перець і трави. Варити 60 хвилин. До закінчення (за 20 хвилин) варіння бульйон слід посолити.
05
Коли рулет буде готовий, викласти його на посудину. Звільнити з тканини, дати остигнути і можна різати скибочками. Бульйон процідити, викласти медальйони на дно каструлі, залити невеликим шаром бульйону і поставити в холодильник до повного застигання.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)