
Картопляні млинці з м'ясною начинкою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
4-5 шт.
Вершки Селянські ультрапастеризовані 20% 500г
200 мл.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
6 ст.л.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
5- 6 ст.л.
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
300 г.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Перець Капія Червоний солодкий
1 шт.
Спеція Перець чорний мелений
За смаком
Чебрець Metro Chef подрібнений сушений 440г
За смаком
Сіль Єгипет
За смаком
Етапи приготування
01
Почистити картоплю і натерти на дрібній тертці. Молоко злегка підігріти і влити в картоплю. Туди ж додати яйця і все ретельно перемішати. Потім поступово всипати борошно, постійно помішуючи суміш, щоб не утворилося грудочок. Приправити сіллю і спеціями - і тісто готове.
02
Далі обсмажити до утворення рум'яної скоринки як звичайні млинці на сковороді, змащеній олією. Щоб млинці виходили рівними і тонкими, розрівняти тісто по сковороді ложкою.
03
Приготувати начинку. М'ясо нарізати на невеликі шматочки і обсмажити до напівготовності в сковороді, змащеній олією. Потім додати дрібно нарізану цибулю і солодкий червоний перець і тушкувати до готовності. Приправити за смаком.
04
На кожен млинець покласти столову ложку начинки і скрутити його в трубочку. До столу подавати гарячими, прикрасивши зеленню і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)