
Гриби запечені
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Печериці Королівські свіжі
0,5 кг.
Кунжут
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
1 ст. л.
Сметана ХМЗ 20%
3 ст. л.
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ч. л.
Спеція Перець чорний мелений
0,3 ч. л.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ч. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Свіжі гриби перебрати, очистити, ретельно промити під холодною проточною водою і нарізати скибочками вздовж волокон.
02
Приготувати сметанний соус: обсмажити на сухій сковороді просіяне пшеничне борошно, потім додати сметану і трохи солі, довести до кипіння і зняти з вогню.
03
Заправити гриби чорним перцем, кунжутом, цукром, сметанним соусом і рослинним маслом, добре перемішати і дати настоятися 40 хвилин в прохолодному місці.
04
Деко змастити вершковим маслом, викласти на нього гриби і поставити в розігріту духову шафу. Запікати при 180ᵒС приблизно 30 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)