
Бендерики з куркою
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
1,5 ст.
Вода негазована Аквуля 2л
2,5 ст.
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Грудинка куряча
1 шт.
Цибуля ріпчаста фасована від 3кг
1 шт.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 10% 125г
2 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
3 ст. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Два яйця розділити на жовтки і білки. Жовтки розтерти з сіллю. Додати воду до жовтків, і поступово додавати просіяне борошно, змішувати поки маса не стане однорідною. Додати рослинну олію і дати настоятися тісту 2 години. Білки збити міксером, поступово вмішати в тісто. Спекти млинці.
02
У комбайні перемішати курячу грудинку і цибулю, додати сіль і перець за смаком, влити декілька ложок води, молока чи вершків.
03
Кожен млинець розрізати навпіл. На більш засмажену сторону намазати начинку, згорнути в трикутник.
04
Два яйця змішати з водою або молоком, занурити в суміш кожен млинець, обсмажити з кожного боку до золотистого кольору. При подачі покласти сметану.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)