
Сільський великодній коровай з горіхами
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно пшеничне вищий гатунок
500 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
100 г.
Молоко 2,5% 900г
200 г.
Масло вершкове домашнє
100 г.
Цедра лимону Kotanyi 14г
за смаком
Яйце куряче С0 1шт
4 шт.
Ром Kraken Spiced темний 40% 0.7л
3 ст. л.
Сіль Єгипет
за смаком
Родзинки
100 г.
Мигдаль
50 г.
Волоський горіх
50 г.
Апельсинова цедра Kotanyi 20г
за смаком
Суміш рослинних олій Costa d'Oro рафінована 750мл
20 г.
Етапи приготування
01
Щоб приготувати опару для тіста, необхідно розвести в 100 г. теплого молока дріжджі, додати також 1 ст. л. цукру. Прибрати в тепле місце, опара повинна збільшитися в два рази.
02
Для приготування дріжджового тіста, необхідно висипати на стіл просіяне борошно гіркою, влити опару, влити молоко, 80 г. розтопленого і охололого вершкового масла, 3 жовтки, додати цукор і сіль. Замісити тісто, накрити рушником зверху, залишити на 1 годину.
03
Родзинки ретельно промити під холодною водою, залити ромом на 20 хвилин. Горіхи подрібнити на невеликі шматочки, натерти цедру лимона та апельсина на дрібній тертці.
04
У тісто вмішати горіхи, цедру і родзинки, перемішати, розподілити по всьому тісту начинку. Зробити з тіста форму короваю, дати постояти протягом 15-20 хвилин. Зверху зробити ножем надрізи.
05
Верхівку короваю змастити збитим яйцем. Розігріти духовку до температури 180°C, випікати коровай протягом 45-55 хвилин. Готовий коровай змастити зверху вершковим маслом.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів













 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)