
Густий рибний суп із овочами та вершками
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Тріска
500 г.
Вершки Наші Вершки ультрапастеризовані 15% 125г
100 мл.
Приправа Akura Хондаші Рибний бульйон 10г
200 мл.
Суміш яєчна Ovostar Жовток яєчний рідкий 1кг
1 шт.
Цибуля порей
1 шт.
Морква
1 шт.
Палички овочеві Vita Verde Морква та селера 180г
1 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Кріп 70г
10 г.
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець Мрія чорний горошком 20г
5 шт.
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
2 ст. л.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно відварити рибу. Потім вийняти її з бульйону та розібрати на невеликі шматочки, дати її охолонути.
02
Потім помити, нарізати соломкою моркву та корінь селери. Картоплю почистити і нарізати брусками. Білу частину цибулі порею нарізати півкільцями. Обсмажити до м'якості цибулю-порей у каструлі, потім туди додати моркву і селеру, готувати 10 хвилин, постійно помішувати при цьому.
03
Після цього влити бульйон, покласти картоплю, довести до кипіння, покласти лавровий лист і перець горошком та накрити кришкою, готувати на повільному вогні ще хвилин 15. Додати рибу, дати закипіти і готувати ще 10 хвилин.
04
Потім вийняти рибу. Бульйон, який залишився з супу, жовток і вершки змішати та влити все в суп. Далі все посолити та поперчити.
05
В тарілку насипати суп, покласти шматочок риби.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів












 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)