
Козацькі "січеники"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Телятина для стейків
500-600 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
4 шт.
Сухарі панірувальні
1 пачка
Сало
50 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
100-200 мл.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
М'ясо дрібно посікти, посолити і поперчити.
02
Розігріти сковорідку і відправити витоплюватися сало (знадобиться тільки жир).
03
Порізати дрібно цибулю і додати її до жиру. Обсмажити до прозоро-золотистого кольору.
04
Збити 3 яйця і вилити до цибулі, посолити і поперчити. Приготувати м'яку яєчню.
05
Омлет трохи остудити і викласти його на дошку, дрібно посікти.
06
Потім все змішати і дуже добре відбити.
07
Сформувати котлетки, кожну добре відбити. Збити одне яйце, вмочити в ньому кожен січеник, і потім обкачати в сухарях. Так зробити із усіма котлетами. Обсмажити всі котлетки.
08
Січеники перекласти у форму для запікання і накрити фольгою. Поставити на півгодини в духовку (температура 175°С).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)