
Бабка з маком
Для тих, хто любить цей солодкий і соковитий інгредієнт, ми пропонуємо ще одну страву з маком. Це бабка. Для релігійних же людей - це ще одна страва до свята, яке трапляється взимку - Андрія. Тоді випікають хлібобулочні вироби з маком. Але ж бабка з маком підійде навіть для звичайної сімейної вечері. Тому що її легко і швидко зробити (тим більше, що мак продається цілий рік), а замісити тісто - не складе труднощів для будь-якої, навіть молодої господині. Бабку можна подавати зі сметаною або медом - тоді вона буде ще смачнішою. Тому якщо ви любите посидіти в колі сім'ї за чашкою теплого чаю або молока, тоді бабка з маком складе вам приємну компанію.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Мак харчовий
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
150 г.
Цукор ванільний Auchan 8г
10 г.
Яйце куряче С0 1шт
6 шт.
Борошно пшеничне вищий гатунок
2 ст. л.
Масло вершкове домашнє
25 г.
Етапи приготування
01
Ретельно промити мак, залити гарячою водою, дати час набрякнути. Після, відкинути на сито, дати стекти воді, перекласти в ступку, додати цукор, ретельно розтерти. Поступово додавати по одному яєчному жовтку.
02
Коли мак добре розітреться з цукром, додати борошно, добре перемішати, поступово ввести збиті білки.
03
Змастити форму для випікання маслом, викласти суміш у форму. Випікати 20-30 хвилин у духовці.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)