
Холодець "Яйця Фаберже"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
10 шт.
Желатин Добрик 15г
20 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
150 г.
Кукурудза консервована Heinz солодка 400мл
200 г.
Перець зелений фасований
2 шт.
Філе куряче Наша Ряба для відбивної охолоджене ~500г
300 г.
Петрушка 70г
20 г.
Етапи приготування
01
З курячого супового набору зварити бульйон (бульйон посолити).
02
Желатин замочити в охолодженому бульйоні і залишити до набухання на 1-2 години. Набухший желатин поставити на плиту і нагрівати, поки желатин повністю не розчиниться (не доводити до кипіння).
03
Яйця вимити і витерти насухо. З тупого кінця яйця зробити невеликий отвір за допомогою ножа і розширити отвір до 1,5-2 см. Вміст яєць (білок і жовток) вилити і використовувати для приготування інших страв - в даному рецепті вони не знадобляться. Порожню яєчну шкарлупу добре промити в мильно-содовому розчині і ретельно прополоскати проточною водою. Підготовлену вимиту і просушену яєчну шкаралупу для зручності поставити у форму для яєць.
04
Шинку порізати кубиками. З кукурудзи злити рідину. Болгарський перець порізати кубиками (вийде красивіше, якщо взяти перці різних кольорів).
05
На дно порожньої яєчної шкаралупи покласти шматочки болгарського перцю і листочки зелені. Зверху покласти, чергуючи, шинку, кукурудзу, перець і листочки зелені - таким чином заповнити весь вільний простір яєчної шкаралупи до верху і залити бульйоном з розчиненим у ньому желатином.
06
Поставити яйця в прохолодне місце до застигання. Перед подачею до столу яйця очистити від шкаралупи (як звичайне варене яйце) і викласти холодець на блюдо.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)