
Квашена капуста з м'ясом
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яловичина м'якоть
300 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Морква
1 шт.
Капуста квашена
500 г.
Вода негазована Аквуля 2л
200 мл.
Сіль Єгипет
за смаком
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст. л.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Олія соняшникова салатна 500мл
4 ст. л.
Етапи приготування
01
Подрібнити цибулю, моркву натерти на крупній терці.
02
Обсмажити яловичину на соняшниковій олії до золотистої скоринки. Посолити, поперчити за смаком.
03
До м'яса додати цибулю і обсмажити до золотистої скоринки.
04
До м'яса і цибулі додати моркву і також обсмажити протягом 5 хвилин.
05
Потім додати квашену капусту, лавровий лист, томатну пасту і перемішати.
06
Залити водою і тушкувати до повної готовності м'яса.
07
Рідина повинна вся випаруватися.
08
Подавати до столу можна як гарнір або самостійну страву.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)