
Гриби на закуску
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Олія оливкова BONO Sicilia Extra Virgin 250мл
5 ст. л.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Часник
3 зуб.
Морква
2 шт.
Вино Giacondi Chardonnay біле сухе 11.5% 3л
275 мл.
Петрушка 70г
20 г.
Лист лавровий
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти 3 столові ложки олії в каструлі, додати дрібно нарізану цибулю, порізані скибочками моркву і зубчики часнику. Готувати 5 хвилин, при цьому помішувати постійно.
02
Влити вино, додати дві гілочки петрушки і лавровий лист. Посолити і поперчити і готувати ще 5 хвилин. Потім додати грибні капелюшки і дрібно покришені помідори і готувати ще 5 хвилин.
03
Видалити петрушку, лавровий лист і часник. Перекласти гриби на тарілку, збризнути маслом і посипати петрушкою, що залишилась. Перемішати добре і поставити в холодильник.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів










 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)