
Малосольні помідори
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Помідори рожеві фасовка
1 кг.
Часник
5 зубчиків
Лист лавровий
3 шт.
Оцет Столовий 9% 1л
2 ст. л.
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
5 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 ст. л.
Сіль Єгипет
1 ст. л.
Етапи приготування
01
У каструлю налити приблизно 500 мл. води. У воду додати духмяний перець, лавровий лист, сіль, цукор.
02
Каструлю поставити на вогонь і довести до кипіння, кип'ятити близько 5 хвилин. Потім остудити до теплого стану.
03
Зубчики часнику очистити і нарізати тонкими пластинками.
04
Помідори залити окропом на 2-3 хвилини.
05
Потім зробити на кожному помідорі хрестоподібний надріз і зняти шкірку. Ще потрібно акуратно вирізати область у плодоніжки.
06
Очищені помідори скласти в банку і посипати пластинками часнику.
07
У каструлю з маринадом вилити оцет і добре перемішати. Після чого залити маринадом помідори.
08
Закрити щільно банку кришкою і поставити в холодильник на дві доби.
09
Апетитні малосольні помідори добре подавати до картопляного пюре або іншого гарніру.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)