
Суничне варення
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Насіння Насіння України Суниця Олександрія 0,1г
1 кг.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг.
Лимон
0,5 шт.
Етапи приготування
01
Промити ягоди в друшляку, видалити стебла, покласти ягоди в миску.
02
Посипати цукром, ретельно перемішати. Залишити в прохолодному місці на ніч.
03
Помити лимон, вичавити сік. Додати сік до ягід.
04
Перекласти ягоди з лимонним соком в каструлю. Поставити на вогонь, довести до кипіння, варити ще 5 хвилин. Видалити всі ягоди шумівкою з каструлі, сироп залишити в каструлі. Варити сироп на сильному вогні 5 хвилин. Повернути ягоди в каструлю до сиропу, варити 5 хвилин.
05
Повторити процедуру з вилученням ягід 2 рази, постійно знімаючи пінку.
06
Ошпарити банки і кришки, розлити гаряче варення по банках, закрутити кришками. Дати настоятися добу.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)