
Картопляні биточки з сиром
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Картопля фасована
1 кг.
Яйця курячі Від доброї Курки Формула здоров'я С0 10шт
2 шт.
Борошно 7 1кг
60 г.
Сухарі панірувальні
40 г.
Сир Славія Моцарела 50%
150 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
40 мл.
Сіль Єгипет
1 ч. л.
Спеції Сіль чорна
за смаком
Етапи приготування
01
Очистити і відварити приблизно кілограм картоплі в підсоленій воді.
02
Розім’яти картоплю, додати яйця.
03
Додати приблизно 3 столові ложки борошна. Можна додавати борошно поступово, щоб було легше відслідковувати консистенцію тіста.
04
Перемішати до однорідності. Тісто повинне вийти такої консистенції, щоб з нього можна було щось зліпити. В окрему широку ємність насипати панірувальні сухарі.
05
Ліпити биточки краще вологими руками або трохи змащеними олією, щоб тісто менше прилипало. Взяти тісто столовою ложкою, зробити з ньому круглу пластинку, в середину покласти кульку (або скибочку) моцарелли. Заліпити, обваляти в панірувальних сухарях з усіх боків, а потім сформувати круглі «шайбочки».
06
Обсмажити биточки в рослинній олії з обох сторін. Готувати на невеликому вогні до золотистого кольору. Готові биточки подавати гарячими зі свіжими овочами чи з сметаною. Cмачного!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)