
Грибний борщ
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Соус JS Unagi для суші м'яса та риби 200мл
30 г
Чорнослив Almond без кісточки 75г
100 г
Буряк
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Морква
1 шт.
Картопля фасована
1 шт.
Капуста
0,5 кг
Томатна паста Marinado 25% 460мл
2 ст.л.
Оцет столовий Руна 9% 0,75л
1 ст.л.
Сіль Єгипет
за смаком
Лист лавровий
2 шт.
Чорний перець Каміс горошком млинок 42г
за смаком
Етапи приготування
01
Гриби ретельно промийте, покришіть на дрібні шматочки і замочіть в каструлі у теплій воді на кілька годин. Долийте стільки води, щоб вийшло 2 л і поставте каструлю на середній вогонь.
02
Буряк почистіть, натріть на середній терці.
03
У великій сковороді разогрійте олію, викладіть буряк, влийте трохи води і тушіть, не накриваючи кришкою. Коли буряк буде наполовину готовий, влийте оцет (замість нього можна використовувати маринад від будь-якої консервації). Тушкуйте до готовності.
04
Чорнослив промийте і залийте окропом.
05
Картоплю очистіть, наріжте і відправте в каструлю до грибів.
06
Морквину натріть на середній терці, цибулю дрібно поріжте і пасеруйте все на рослинній олії. В кінці додайте томатну пасту.
07
Капусту нашинкуйте.
08
Коли картопля в супі буде майже готова, додайте капусту, буряк, зажарку з цибулі і моркви. Через деякий час туди ж покладіть чорнослив з водою, у якій його замочували.
09
Доведіть борщ до повного кипіння при відкритій кришці, потім посоліть, приправте, накрийте каструлю кришкою і відразу знімайте з вогню. Можна подавати цей борщ зі свіжою зеленню і сметаною.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)