
Гречка по-купецькому
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
400 г.
Крупа гречана
210 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Морква
1 шт.
Часник Iberica зубчики 100г
1 шт.
Лист лавровий
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Масло вершкове домашнє
80 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати м'ясо. Для цього слід нарізати невеликими кубиками, злегка обсмажити на сковорідці з олією. Потім долити трохи води, додати лавровий лист та протушкувати м'ясо під кришкою на маленькому вогні до готовності.
02
Гречку перебрати, залити окропом хвилин на 5, потім воду злити. Окремо обсмажити дрібно порізану цибулю та моркву, натерту на тертці, додати до м'яса овочі та подрібнений часник, посолити, поперчити, додати гречку, долити гарячої води, щоб гречка була покритою на 2 см, довести до кипіння, потім накрити кришкою та томити на маленькому вогні, поки вся рідина не вбереться, а гречка не стане м'якою. Потім вогонь вимкнути, можна додати шматочок вершкового масла та перемішати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)