 (1) (1).png)
new
Бісквіт шоколадний
Шоколадний бісквіт — це справжня казка для любителів шоколаду. Як тільки його ніжний аромат наповнює вашу кухню, ви вже уявляєте себе в якомусь паризькому кафе. Цей простий, але водночас елегантний десерт стане окрасою будь-якого святкового столу або звичайної кава-брейки. Секрет успіху шоколадного бісквіту — це гарний настрій і якість інгредієнтів.
Варіації
Поповніть рецепт ягідним джемом або прикрасьте свіжими фруктами, щоб додати нових акцентів. А якщо ви ще й додасте трохи кориці, ваш десерт стане по-справжньому зимовим.
Секрети ніжності та смаку
Використання якісного темного шоколаду та свіжих яєць — ось ваші кращі друзі у приготуванні цього бісквіту. Збивайте білки до стійких піків, щоб бісквіт вийшов пухким і ніжним.
Поради щодо інгредієнтів
Купуйте яйця кімнатної температури, адже так вони краще збиваються. А щоб ваш шоколадний бісквіт мав справжній аромат, додайте до нього трохи ванільного екстракту.
Дрібні кулінарні нюанси
Не відчиняйте духовку під час випікання протягом перших 30 хвилин, інакше бісквіт може осісти. Орієнтуйтеся на колір і аромат, щоб визначити готовність.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Борошно Хуторок пшеничне 2кг
200 г
Цукор Хуторок білий кристалічний 800г
150 г
Шоколад чорний Roshen 56% 85г
100 г
Какао-порошок Мрія 22% 60г
30 г
Яйця курячі Це-яйце С0 10шт
4 шт
Розпушувач Pripravka для тіста 18г
1 ч. л
Сироп Rioba Ванільний 0,7л
1 ч. л
Сіль Морячка Екстра харчова виварна йодована 1кг
за смаком
Етапи приготування
01
Підготовка інгредієнтів — підігрійте шоколад на водяній бані. Орієнтир: шоколад рідкий.
02
Збивання яєць — збивайте яйця з цукром до стійких піків. Орієнтир: маса збільшується в об’ємі.
03
Додавання сухих інгредієнтів — додайте борошно, какао і розпушувач. Орієнтир: маса однорідна.
04
Випікання — перелийте тісто у форму і випікайте при 180°C. Орієнтир: зубочистка виходить сухою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
.png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)