
Батончик «Ласунчик»
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Сир кисломолочний Волошкове поле 9%
125 г.
Борошно пшеничне вищий гатунок
50 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
25 г.
Сметана ХМЗ 20%
25 г.
Суміш рослинних олій Naturli органічна 200г
100 г.
Пудра цукрова Auchan 200г
10 г.
Сода харчова 500г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Сир ретельно протерти і змішати з борошном, яйцем, цукром, сметаною, сіллю і содою.
02
Тісто добре вимісити і розкачати в пласт товщиною в 1 см.
03
Нарізати з нього смужки шириною 2 см., довжиною 10 см. і обсмажити їх у фритюрі.
04
Готові батончики посипати цукровою пудрою і подати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)