
Кавуновий джем із розмарином
Рецепти джемів, та й саме слово "джем", прийшли до нас із Америки та Європи. Ці солодощі не сильно відрізняється від звичного нам варення. Єдина різниця - це те, що під час варіння джему ягоди дуже добре розварюються. Ми вирішили вас здивувати - наш рецепт джему не зі звичайних ягід, а з кавунового пюре.
Існують кавунові сиропи, кавунові пироги, а тепер ще й кавуновий джем. Для пряності можна додати трохи розмарину. До речі, розмарин ще стародавні греки вважали рослиною, яка робить людину щасливою. Ну а вас щасливими може зробити кавуновий джем. Це хороший спосіб підняти собі настрій в холодні зимові вечори.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Кавун
2,5 кг. (м’якоті 1,5)
Розмарин, шт
3 ч. л.
Желатин Добрик 15г
15 г.
Лимон
1 шт.
Цукор Ваш Цукор 10кг
1 кг.
Етапи приготування
01
Кавунове пюре викласти в каструлю, додати розмарин і цедру. Каструлю брати в 2 рази більше за об'ємом, ніж об'єм пюре, тому що після додавання і кип’ятіння цукру підніметься дуже висока піна.
02
Додати розведений у воді желатин і, постійно помішуючи, довести до кипіння.
03
Поступово додати цукор, помішуючи, щоб він повністю розчинився. Знову довести до кипіння і варити, помішуючи, 5 хвилин.
04
Готовий джем в гарячому вигляді розкласти по стерилізованим банкам і закатати.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів





 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)