
Картопляна запіканка з фаршем
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Пюре картопляне
600 г.
Фарш свинячий
400 г.
Цибуля ріпчаста молода
1 шт.
Морква
1 шт.
Помідори рожеві фасовка
2 шт.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
4 ст. л.
Панірувальні сухарі Cykoria 200г
3 ст. л.
Масло вершкове домашнє
10 г.
Етапи приготування
01
Цибулю і моркву очистити і помити, цибулю дрібно нарізати, а моркву натерти на крупній терці.
02
Обсмажити на олії цибулю з морквою до золотистого кольору. На іншій сковороді обсмажити фарш 5-10 хвилин. Помідори натерти на крупній терці. До фаршу додати приготовлену засмажку і помідори, сіль і перець за смаком - готувати до випаровування зайвої рідини.
03
Форму змастити вершковим маслом і присипати панірувальними сухарями. Викласти на дно половину пюре. На картоплю викласти готовий фарш. Зверху рівномірно розподілити пюре. Випікати в розігрітій до 200°С духовці 15-20 хвилин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)