
Борщ гетьманський
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Часник
5 зубчиків
Петрушка 70г
пучок
Квасоля вагова
150 г.
Помідор
1 шт.
Перець зелений фасований
1 шт.
Баклажан
1 шт.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
180 г.
Бульйон м'ясний Велика ложка 10г
2 л.
Картопля фасована
5 шт.
Морква
2 шт.
Цибуля
1 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
3 ст. л.
Капуста
300 г.
Буряк
1 шт.
Лист лавровий
3 шт.
Сало
150 г.
Етапи приготування
01
Овочі очистити. Цибулю нарізати кубиками, моркву, буряк, перець, капусту, баклажани і картоплю - великою соломкою. Обсмажувати моркву в 2 ст. л. рослинної олії протягом 3 хв., додати цибулю, смажити ще 2 хв.
02
Потім додати подрібнений помідор і томатну пасту. Готувати на слабкому вогні протягом 3 хв., Додати буряк і готувати ще 15 хв.
03
Бульйон закип'ятити, покласти в нього нарізані овочі і капусту. Варити під кришкою на невеликому вогні 7 хв., Додати картоплю, а через 5 хв. - баклажани. Ще через 5 хв. покласти обсмажені овочі і квасолю, готувати все разом на слабкому вогні ще 10 хв.
04
Корінь петрушки нарізати дрібною соломкою, зелень посікти. Корінь обсмажити на рослинній олії і додати разом із зеленню в борщ.
05
Зняти з вогню, накрити кришкою і дати настоятися 15-20 хв.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)