
Торт із кисломолочного сиру
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
2 шт.
Сир кисломолочний 9%
200 г.
Цукор Ваш Цукор 10кг
400 г.
Ванілін Pripravka 2г
за смаком
Борошно 7 1кг
375 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
500 мл.
Масло вершкове домашнє
150 г.
Волоський горіх
150 г.
Шоколад молочний Milka 90г
40 г.
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно приготувати основу для крему: розтерти яйце з цукром (200 г.) та борошном (75 г.), додати ванілін, влити молоко, перемішати вінчиком, поставити на повільний вогонь, варити до загустіння, постійно помішуючи. Повністю охолодити.
02
Потім окремо сир перетерти з цукром (200 г.), яйцем, додати ванілін, гашену соду та поступово ввести борошно. Тісто повинне бути не зовсім крутим, але щільним. Розділити його на 6-8 частин (дивлячись який діаметр сковороди). Тонко розкачати коржі, наколоти виделкою, щоб не роздувалися.
03
Пекти на сухій сковороді до тих пір, поки не зарум'яняться з обох сторін. Обрізати нерівні краї. Охолодити. Вершкове масло збити міксером, поступово додаючи охолоджену заварну масу (приготовану спочатку). Змастити коржі, пересипаючи горіхами (за бажанням). Зверху прикрасити крихтами від обрізання коржів, подрібненими горіхами та тертим шоколадом. Залишити просочуватися не менш ніж на 6 годин.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів









 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)