
Печеня з курки
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Піца Курка-ананас
1 шт.
Масло вершкове домашнє
0,75 чашки
Лимон
3 шт.
Розмарин 50г
4 гілочки
Сіль Єгипет
за смаком
Перець чорний Kotanyi горошок 70г
за смаком
Етапи приготування
01
Розігріти духовку до 200°C градусів. Знадобиться цедра лимона. Для цього можна використовувати спеціальний ніж або тертку.
02
Потім видалити листя з однією з гілочок розмарину і дрібно їх нарізати. У мисці змішати розм'якшене вершкове масло, лимонну цедру, розмарин, сіль і перець за смаком.
03
Лист для випікання застелити фольгою і викласти на ній курку черевцем вгору. Тепер натерти курку приготованим соусом, причому намагатися не втратити жодного міліметра. Навіть у важкодоступних місцях.
04
Розрізати лимон навпіл і збризнути курку соком одного лимона.
05
Тепер заповнити порожнину курки: всередині має бути 4 половинки лимона і розмарин, що залишився. Залишилось тільки відправити печеню з курки в духовку.
06
Випікати страву 1 годину 15 хвилин. Коли курка буде готова, можна сповна насолодитися її відмінним смаком!
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів






 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)