
Свинина по-домашньому
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Котлетне м'ясо свиняче М'ясо Карпат охолоджене
1 кг.
Цибуля ріпчаста молода
2 шт.
Олія соняшникова Оліяр рафінована 1л
70 г.
Томатна паста Marinado 25% 460мл
15 г.
Помідор
500 г.
Часник Iberica зубчики 100г
3 шт.
Спеція Коріандр мелений
5 г.
Спеція Паприка мелена
за смаком
Освіжувач повітря гелевий Ozone Crystal Beads Лаванда і розмарин 150г
5 г.
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Набір млинкiв Peugeot Tahiti Winter для солі та перцю 15см коричнево-бежевий
5 г.
Базилік Kotanyi подрібнений 9г
2 г.
Сіль Єгипет
за смаком
Зелень петрушки сушена Pripravka 10г
за смаком
Етапи приготування
01
Спочатку потрібно нарізати свинину невеликими шматочками. В кастрюлі з товстим дном, що не пригорає, нагріти олію та на сильному вогні обсмажити спеції (коріандр, розмарин, перці, паприка, базилік) до появи їх запаху. Потім додати м'ясо та обсмажити його до рум'яної шкірочки. Додати дрібно порізану цибулю та розчавлені ножем зубчики часнику. тушкувати 2-3 хвилини. Потім додати помідори почищені від шкірочки та нарізані шматочками, ще додати томатну пасту та тушкувати ще хвилин 10-15 постійно помішуючи.
02
Потім додати 250 мл. води, накрити кришкою та тушкувати на повільному вогні періодично помішуючи хвилин 30-35. Після цього зняти кришку та дати злегка википіти рідині. Фактично залишиться тільки густий соус з помідор та ніякої води. Забрати часник. Посолити.
03
Сервірувати з рисом або улюбленим гарніром. Та свіжими натуральними овочами. Можна прикрасити свіжою зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів














 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)