
Згущене молоко "Домашнє"
Напевно, у багатьох згущене молоко асоціюється зі смаком дитинства. Коли мама приносила з магазину баночку смачного і дуже солодкого, навіть занадто, згущеного молока. Якщо цей смак вас не покидає до сих пір, то ви можете балувати себе таким десертиком хоч щодня. Рецептом приготування його в домашніх умовах ми поділимося! До того ж там і зусиль особливих докладати не потрібно - все зводитися до того, щоб підігріти молоко з цукром. 15 хвилин - і ваші рідні в захваті від солодкого смаку дитинства. До того ж згущене молоко часто важливий інгредієнт в тортах і пирогах. Тому рецепт його приготування як ніколи доречний.
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Цукрова пудра Aro 250г
500 г.
Молоко Наше Молоко ультрапастеризоване 3,2% 950г
375 мл.
Масло вершкове домашнє
40 г.
Етапи приготування
01
Взяти каструлю з високими стінками. Вилити в неї молоко, просіяти цукрову пудру і додати вершкове масло.
02
Поставити на слабкий вогонь до розчинення масла і пудри. Після чого поставити на середній вогонь і після закипання варити протягом 10 хвилин, постійно помішуючи.
03
Перелити в банку, дати охолонути і залишити на ніч у холодильнику.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів



 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)