
М'ясні "ватрушки"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Фарш свинячий
500 г.
Сир плавлений Старокозачий Сир Плюс ковбасний копчений 50%
150 г.
Сир кисломолочний 9%
300 г.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
100 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
1 шт.
Сіль Єгипет
за смаком
Спеція Перець чорний мелений
за смаком
Зелень Auchan Вітамінний пучок 75г
1 пучок
Етапи приготування
01
Викласти м'ясний фарш в миску і додати до нього яйце. Потім посолити і поперчити за смаком і добре перемішати.
02
Сир натерти на середній терці і додати його до фаршу. Знову добре перемішати.
03
В окремій мисці кисломолочний сир змішати з плавленим сиром, який натерти на крупній терці.
04
Фарш розділити на 5 рівних частин. Потім кожну частину сформувати коржиком із заглибленням посередині.
05
В ці заглиблення викласти масу з сиру та кисломолчного сиру.
06
Викласти "ватрушки" на деко і поставити в духовку, розігріту до 180°С. Випікати протягом 40 хвилин.
07
Потім вийняти "ватрушки" з духовки і подавати, посипавши зверху порізаною зеленню.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)