
Салат "8 березня"
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Креветки 90/120
400 г.
Крабові палички вагові
100 г.
Яйця курячі Це-Яйце! С1 15шт
3 шт.
Сир Пирятин Сметанковий твердий 50%
50 г.
Цибуля порей
1 шт.
Майонез Одеський майонез Провансаль 67% 600г
за смаком
Суміш салатна Salute Активний мікс 100г
за смаком
Етапи приготування
01
У підсоленій воді відварити креветки 2 хвилини. Цибулю очистити, нарізати, обшпарити окропом і відразу ж в холодну воду, щоб зійшла гіркота. Натерти на дрібній терці сир, і окремо, заздалегідь відварений яєчний білок і жовток. Крабові палички нарізати кубиками.
02
Узяти велику неглибоку тарілку. Викласти на неї шарами салат з приготованих інгредієнтів, цифрою 8. Першим шаром викласти сир, потім заправити майонезом, другий - цибулю, майонез. Третій шар - креветки, знову майонез; четвертий - крабові палички, майонез.
03
Салат прикрасити спочатку білком, потім жовтком і зеленню. Сформувати на ньому цифру 8, за допомогою склянки і келиха (утворити дві діри вгорі і внизу).
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів







 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)