
Емпанадас з яйцями, шинкою, оливками і чеддером
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Оливки Aro різані 4250мл
40 г.
Сир Armando Чеддер
50 г.
Шинка Argal Йорк Сендвіч
200 г.
Тісто Геркулес листкове дріжджове заморожене 1кг
750 г.
Яйце куряче С0 1шт
2 шт.
Масло вершкове домашнє
20 г.
Етапи приготування
01
Налити воду в каструлю, покласти яйця, поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити 10 хвилин, після чого охолодити протягом 5 хвилин під струменем холодної води.
02
Духовку розігріти до 220°C, деко змастити маслом, вирізати з тіста кружечки. Змішати в мисці нарізані маленькими шматочками яйця, оливки, нарізані шинку і сир. Викласти начинку на кожен кружечок тіста. Згорнути кожен навпіл, защипнути краї.
03
Викласти пиріжки на деко. Змастити зверху збитим жовтком. Поставити в духовку на 15 хвилин. У разі, якщо пиріжки почнуть швидко рум'янитися, накрити деко фольгою.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів

















 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)