
Гороховий суп із реберцями
Продукти для рецепту
Інгредієнти
Ребра свинні копчені
500 г.
Корм сухий Brit Veterinary Diet Obesity з ягням та горохом для собак із зайвою вагою 12кг
500 г.
Картопля фасована
6 шт.
Морква
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Часник
2 зубчика
Бекон охолоджений
100 г.
Гірчиця ВХС Вінницька 125г
2 ст. л.
Кріп 70г
за смаком
Петрушка 70г
за смаком
Сіль Єгипет
за смаком
Етапи приготування
01
Горох промити, залити холодною водою і залишити на 4-5 годин.
02
Ребра розрізати на шматки і варити 1-1,5 години, поки м'ясо не почне легко відставати від кісток. Далі м'ясо вийняти з каструлі, нарізати на шматочки.
03
Засипати в каструлю горох і варити впродовж 30 хвилин. Потім покласти в каструлю нарізану кубиками картоплю і варити ще 20 хвилин.
04
У цей час обсмажити на олії до золотистого кольору нарізані дрібними кубиками цибулю і моркву.
05
Зроблену зажарку додати в каструлю з супом, додати шматки м'яса. Посолити. Варити ще 10 хвилин.
06
За 3 хвилини до закінчення варіння покласти в каструлю гірчицю. Зелень і часник дрібно порізати, бекон нарізати тонкими смужками. Додати це все в суп і прогріти 1-2 хвилини.
Де замовити інгредієнти
Оберіть потрібні інгредієнти в одному з магазинів











 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)