Фаршировані перці
- 1. Фарш (свинина + яловичина) — 600 г.
- 2. Рис — 1 ст.
- 3. Помідори — 800 г.
- 4. Солодкий перець — 10 шт.
- 5. Цибуля — 2 шт.
- 6. Морква — 1 шт.
- 7. Часник — 2 зубчика
- 8. Суміш сухих трав (орегано, базилік, чебрець) — 2 ч. л.
- 9. Лавровий листок — 2-3 шт.
- 10. Зелень петрушки — 20 г.
- 11. Перець чорний — щіпка
- 12. Рослинна олія — 1 ст. л.
- NOVUS Рівне Гагаріна, 26
- NOVUS пр. Європейського Союзу, 47
- NOVUS Осокор Здолбунівська 7г
- Auchan Київ Лугова 12
- METRO Житомир проспект Незалежності 55В
- Біотус Київ
- Таврія В Одеса
- METRO Львів Дж Вашингтона 8
- METRO Чернівці
- Ultramarket Подол Київ
- METRO Полтава
- METRO Івано-Франківськ
- METRO Кривий Ріг
- METRO Вінниця Хмельницьке Шосе 1 0,5км
- Таврія В Харків
- Auchan Львів Сокільники, Стрийська 30
- Auchan Дніпро Нижньодніпровська 17
- Auchan Почайна
- Космос Одеса Академічна 28
- Auchan, Велика Кільцева 4
- Auchan Київ Академіка Глушкова 13Б
- Auchan Київ Біличі
- Таврія В Івано-Франківськ
- ЕкоМаркет Радунська
- MEGAMARKET Подол Київ
- ЕкоМаркет Київ Огієнка, 15А
- Ultramarket Київ Вадима Гетьмана 6
- Ultramarket Сурикова
- За Раз Сурікова
- AlcoHub Сурікова
- Megamarket Київ Вадима Гетьмана 6
- MEGAMARKET Сурикова
- METRO Київ Кільцева 1В
- METRO Харків Гагаріна - проспект Юрія Гагаріна 187/1
- METRO Одеса Аеропортівська 29
- ЕкоМаркет Вінниця, пр-кт Коцюбинського, 70
- METRO Рівне
- METRO Київ Троєщина
- METRO Запоріжжя Оріхівське шосе 7А
- Master Zoo Київ
- Auchan Чернівці Хотинська, 43
- Auchan Житомир Київська, 77
- Auchan Київ Гната Хоткевича, 1Б
- METRO Дніпро (Запорізьке шосе, 63)
- Auchan Одеса Старомиколаївська дорога 101А
- Auchan Київ Антоновича 176
- Auchan Rive Gauche Здолбунівська 17
- WineTime Київ Бажана 1е
- Winetime Івано-Франківськ
- WineTime Львів
- WineTime Дніпро
- Космос Київ Оноре де Бальзака 2А
- Auchan Київ Сім'ї Сосніних, 17
- METRO Київ Григоренко 43
Етапи готування
Рис промити холодною водою, залити 1,5 склянками води і зварити до напівготовності. Охолодити.
Змішати рис з м'ясним фаршем, посолити за смаком, поперчити, додати сухі трави за смаком.
Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. л. рослинної олії. Морквину натерти на тертці, додати в цибулю і тушкувати до м'якості.
Помідори ошпарити що б зняти шкірку, з м'якоті помідорів зробити пюре (натерти на тертці або подрібнити в блендері).
Додати томатне пюре в цибулю з морквою і тушкувати ще 5 хвилин.
1/2 склянки томатної суміші додати в фарш.
Покласти перець в каструлю, додати решту томатної сумішї.
Залити перець 2-ма літрами кип'яченої недосоленої води і тушкувати до готовності (30 - 40 хвилин).
За 20 хвилин до закінчення приготування додати лаврове листя і мелений перець. За 10 хвилин - подрібнений часник.
Подавати фарширований перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Можна прикрасити страву петрушкою або кропом.